Futuristic Marketing en analytics

HOME

Futuristic marketing & analytics helpt bedrijven en ondernemers te groeien met behulp van online marketing

Kies jij voor een betere online vindbaarheid?

 

 Futuristic Marketing & Analytics helpt ondernemers snel met het vergroten van hun online vindbaarheid en zichtbaarheid zodat zij sneller en beter worden gevonden door potentiele klanten. Doormiddel van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, Social media adverteren en Google Analytics zorgen wij ervoor dat je op korte termijn online groeit.

SEO

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden? SEO zorgt ervoor dat jouw website hoger scoort in de zoekmachines bij het gebruik van bepaalde zoekwoorden die passen bij jouw producten of diensten.

Social Media Advertising

Social media onderhoud kost veel tijd, wil jij meer tijd aan jouw bedrijf besteden kies er dan voor om jouw social media adverteren uit te besteden. 

SEA

Zoekmachine adverteren uitbesteden? SEA zorgt ervoor dat jouw website/ webshop boven jouw concurrenten komt te staan in de zoekmachines. Denk je eraan om jouw zoekmachine adverteren uit te besteden? Lees dan verder

Google Analytics

Alle inzichtingen over jouw website/webshop en bezoekers die je nodig hebt om het optimale uit jouw website of webshop te halen. Op zoek naar een google analytics specialist? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Marketing sparringsessie

Heb je veel ideeën maar geen idee hoe je deze marketing technisch kan uitvoeren? kies dan voor een marketing sparringsessie en wij denken graag mee met de uitvoering.

Online marketing is een groot begrip en kan soms erg overweldigend zijn, je wilt graag online vindbaar zijn maar er zijn zoveel manieren en zoveel vereisen vanuit de zoekmachines. Het kost veel tijd om dat allemaal uit te zoeken en dat is tijd die niet iedere drukke ondernemer heeft. Je kan er dan voor kiezen om de online marketing uit te laten besteden, zo kun je meer aandacht schenken aan andere belangrijke onderdelen van jouw bedrijf en wij zorgen voor het vergroten van de online vindbaarheid zodat jouw bedrijf wordt gevonden door potentiële klanten.

Futuristic marketing & analytics is een online marketing bureau gevestigd in Rotterdam gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (seo), zoekmachine adverteren (sea), data analyses (google analytics) en social media adverteren

Klik HIER voor al onze diensten.

Even voorstellen!

Even voorstellen!

Kayleigh Hemmers

Mijn naam is Kayleigh Hemmers, Ik heb Futuristic Marketing & Analytics opgestart tijdens mijn HBO studie Commerciële economie in 2019 en ben begonnen als jonge ondernemer die Google Analytics Analyses aanbood aan andere ondernemers,  al snel was het tijd voor een uitbreiding en is dit uitgebreid naar een expertise in SEO en veel andere online marketing diensten. Nu help ik ondernemers op verschillende manieren hun online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Dit doe ik doormiddel van SEO, Google Analytics, social media en Advertising.

 

 

Marketing Can Be Overwhelming. The Good News Is, You Have Options.

Hulp nodig maar geen idee waarmee precies? Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek in.

Neem contact op!

5 + 5 =