Futuristic Marketing en analytics

SEO specialist

Jouw klanten zoeken via Google, dan wil je natuurlijk wel dat zij bij jou terecht komen en niet bij jouw concurrentie toch?! Wij zijn de seo specialist die jou helpen om boven jouw concurrentie te staan in de organische zoekresultaten. 

Schakel een SEO bureau in

Zoekmachine optimalisatie is een breed begrip, het vergt kennis en veel tijd, tijd die niet elke ondernemer heeft. Een SEO project kan uit verschillende technieken bestaan, als SEO bureau kennen wij alle kneepjes van het vak. Zo kunnen wij de beste strategie voor jouw website of webshop realiseren. 

Herken jij jezelf in het volgende: 

– Je hebt weinig tot geen website bezoekers
– De termen zoekwoorden, linkbuilding en indexering zeggen jou helemaal niks
– Je hebt geen tijd om SEO zelf te gaan oppakken
– Je hebt wel wat bezoekers maar je haalt geen nieuwe klanten uit jouw website
– Mijn bedrijf loopt (nog) niet goed 

Dan is zoekmachine optimalisatie uitbesteden voor jou een goede optie. Natuurlijk hangt dit van meerdere aspecten af, met onze jarenlange ervaring als SEO specialist kunnen wij hier passend advies over geven en een strategische aanpak opstellen speciaal gericht op jouw website. Plan een vrijblijvend gesprek in en laten we samen naar de mogelijkheden kijken.

Wat kan SEO voor mijn bedrijf betekenen?

Trekt jouw website nu weinig of geen bezoekers? Heb je geen verkopen met jouw webshop, wil je juist meer verkopen? Of heb je nu juist wel bezoekers maar zijn deze niet relevant of passen deze niet in jouw doelgroep? Dan is SEO voor jou de oplossing om hier verandering in te brengen.

Aan de hand van de volgende verschillende strategische technieken zorgen wij ervoor dat jouw website meer is als alleen een visitekaartje:

1. Technische aspecten van SEO
2. Goede content
3. SEO strategie op maat

Online vindbaarheid en websiteverkeer is voor elke ondernemer erg belangrijk, jouw website moet er ook voor zorgen dat het een van jouw eerste contact momenten met een potentiële klant is, jouw webshop moet ervoor zorgen dat je zelfs nog jouw producten verkoopt tijdens je slaap en daarom is het belangrijk dat jouw website/webshop hoog scoort bij het zoeken van relevante zoekwoorden. Als jouw website niet op de eerste pagina van Google staat dan is de kans groot dat potentiële klanten jouw website niet eens zien, slechts 0,78% van de mensen kijkt naar resultaten verder dan de eerste pagina.

Heb jij veel concurrentie? Geen probleem. Wij gaan opzoek naar specifieke kansen speciaal voor jouw website, gericht op jouw diensten of producten. Wij weten precies wat wel en niet werkt. Daarvoor mogen wij onszelf ook SEO specialist noemen.

Geen zin in koude acquisitie? Investeer in SEO en laat jouw klanten naar jou toe komen. CONTACT

Technische SEO

Technische SEO is een belangrijk aspect van een goede vindbaarheid. Een website die technisch optimaal in elkaar zit, zal dan ook beloond worden door Google met een hogere positie dan een site die niet technisch geoptimaliseerd is. Technische SEO is de basis van het SEO traject en heeft invloed op alle vervolg stappen in het SEO traject.

Onder technische SEO vallen een aantal factoren:

– Laadsnelheid verbeteren
– Optimaliseren van het crawl-budget
– Indexeringsproblemen oplossen
– Dubbele content optimaliseren
– Gebruikservaring optimaliseren

Goede content

Google heeft een enorm lange lijst waaraan jouw website moet voldoen om een hoge positie te krijgen, een van de belangrijkste onderdelen is content. Vooral met de komst van voice search is dit aspect steeds belangrijker geworden. Zo is het belangrijk om de juiste zoekwoorden te gebruiken maar nog belangrijker is, wat voor toegevoegde waarde heeft jouw website voor de klant, heeft jouw site kwalitatieve content, welke vragen beantwoordt jouw site. Ook het bijhouden van de content is erg belangrijk, hoe vaker het wordt bijgehouden hoe meer Google ziet dat jouw website relevante content heeft voor de bezoeker en dat is precies wat Google graag ziet en beloond.

SEO strategie op maat

Wij hebben vaste maandelijkse SEO pakketten die wij aanbieden, maar onze SEO strategie wordt op maat gemaakt met jouw pakket als richtlijn. Elk bedrijf heeft namelijk een eigen strategie nodig. Deze strategie komt voornamelijk voort uit onze SEO audit.

Denk bijvoorbeeld aan de juiste zoekwoorden, het aantal zoekwoorden, nieuwe pagina’s, elke maand nieuwe content ideeën.

 

Waarom Futuristic Marketing & Analytics als seo specialist kiezen?

Op de juiste zoekwoorden focussen, relevante bezoekers aantrekken en boven jouw concurrentie terecht komen zijn een aantal punten waar wij als SEO specialist op focussen. Als je al wat onderzoekt hebt gedaan, heb je zelf ook de conclusie kunnen trekken dat er zoveel SEO bureaus op de markt zijn, dus waarom zou je dan voor ons SEO bureau gaan?

 

Goede samenwerking

Wij vinden een goede samenwerking erg belangrijk, Het persoonlijk contact en het op de hoogte houden van uw posities in de zoekmachines is bij ons dan ook van zelf sprekend.

Eerlijk en transparant

Bij ons heb je altijd inzage in de werkzaamheden die wij maandelijks uitvoeren. Iedere maand ontvang je een update over de nieuwe posities in de zoekmachine en wat er voor volgende maand op de planning staat. Heb je andere vragen tussendoor dan zijn wij altijd bereikbaar via de mail.

Je zit nergens aan vast

Al onze SEO abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, bij ons zit je dus nergens aan vast. Wij houden onze klanten liever bij ons door hun tevredenheid en de mooie resultaten die we zullen behalen. En onze werkzaamheden, die worden pas achteraf gefactureerd.

Jaarlijks één gratis brainstormsessie

Elk jaar plannen we samen een 60 minuten consult in om te brainstormen over nieuwe ideeën, dingen waar je zelf tegen aanloopt met betrekking tot marketing en hoe jij zelf ook kan bijdragen aan een betere vindbaarheid.

Betaal nooit téveel

Je zal bij ons nooit te veel betalen, wij geloven dat SEO niet altijd een ontzettend grote investering hoeft te zijn, zolang het maar goed gebeurt en dat zie je ook in onze prijzen en resultaten terug.

Een vaste SEO specialist

In tegenstelling tot bedrijven met veel medewerkers, heb je bij ons een vaste SEO specialist. Die kent jouw site in en uit en is altijd op de hoogte van veranderingen. Zo zal het nooit gebeuren dat er een miscommunicatie ontstaat tussen meerdere specialisten.

Onze werkwijze bij zoekmachine optimalistie uitbesteden

Stap 1 – Scan en analyse

Om de SEO aan te pakken voeren wij eerst een grondige analyse uit, dit is de nulmeting om te bekijken waar jouw site op dit moment staat en welke kritische fouten hierin zitten. Hierbij ontvang je in een uitgebreid rapport alle verbeterpunten waar wij of jijzelf mee aan de slag kunnen gaan. In de scan worden de volgende punten meegenomen:

– Technische analyse, er wordt onder andere gekeken of jouw site een veilige verbinding heeft, hoelang is jouw SSL certificaat nog geldig, de URL structuur, laadsnelheid, XML sitemaps en redirect chains.

– Content analyse, hierbij wordt er onder andere gekeken naar de content op de pagina, zijn alle pagina’s werkend en is er dubbele content.

– Huidige positie, waar sta jij ten opzichte van jouw concurrentie.

– Zoekwoorden analyse, welke zoekwoorden rankt jouw site nu en welke belangrijke zoektermen missen nog daarin.

– Analytische gedeelte, hoe is jouw Google analytics ingesteld, welke informatie geeft analytics ons die kostbaar is voor jouw online vindbaarheid en wat zijn de stappen die jouw bezoekers op de website uitvoeren.

– Gebruiksvriendelijkheid, hoe ervaren jouw bezoekers hun bezoek op jouw site, werken alle knoppen, zijn alle formulieren werkzaam en spoort jouw site aan tot een conversie/ contact moment, waar haken de bezoekers af en waarom.

Stap 2 – Uitvoering en website optimalisatie

Aan de hand van de resultaten van de scan wordt er een advies / plan van aanpak opgesteld waarbij de noodzaak van elk punt wordt aangegeven. Aan de hand van de hoeveelheid aanpassingen wordt er een prijsopgave* gegeven voor alle fouten die wij oplossen en alle SEO die wij toepassen.

*o.b.v. uurtarief

Stap 3 – Abonnementsvorm

Nadat wij alle verbeterpunten hebben uitgevoerd en de website SEO technische hebben geoptimaliseerd kun je er voor kiezen om een maandelijks abonnement af te nemen om de SEO te blijven onderhouden en jouw concurrenten de baas te blijven. De prijs per maand is gebaseerd op het aantal uur dat wij aan jouw vindbaarheid besteden. Dit wordt altijd vooraf vast gesteld. Wij factureren pas achteraf.

Wat is zoekmachine optimalisatie eigenlijk?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization of SEO genoemd houd in dat je een website of webshop optimaliseert op relevante zoekwoorden, met als doel hoger in de zoekmachines te komen, boven jouw concurrentie. 

Het optimaliseren van jouw website of webshop gebeurt doormiddel van relevante zoekwoorden waarvan je wilt dat jouw potentiële klant jouw site hierop vindt. Doordat je beter vindbaar bent in de organische resultaten zal de kans op meer bezoekers en het aantal conversies toenemen, zonder dat je ervoor hoeft te betalen. 

Wil je meer hierover weten? Neem dan CONTACT met ons op

Waarom SEO uitbesteden aan een SEO bureau?

SEO is een duurzaam proces waarbij tijd en kennis fundamenteel is. Niet iedere drukke ondernemer heeft de tijd of de kennis daarvoor die nodig is. Futuristic marketing & Analytics is een SEO bureau waarbij jij jouw zoekmachine optimalisatie kan uitbesteden zodat het op de juiste manier gebeurt. Terwijl jij je kan focussen op jouw vakgebied terwijl wij ervoor zorgen dat je webshop/website hoger in google terecht komen.

Wij zorgen niet alleen voor de online vindbaarheid van jouw website maar denken ook mee over andere online marketing aspecten en strategieën.

%

Percentage mensen dat alleen op de eerste 5 resultaten van zoekmachines klikken

%

Percentage websites dat geen organisch verkeer krijgt vanuit google

%

Percentage marketeers die zeggen dat SEO de #1 prioriteit is

%

Het percentage mensen dat op resultaten op de tweede pagina klikt

Meest gestelde vragen

Wat levert SEO mij op?

Doormiddel van SEO zul je een hogere positie in de zoekmachines krijgen, zal het aantal bezoekers stijgen en zal jouw site op bepaalde zoektermen beter vindbaar zijn.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO is een kosteloze manier om een goede positie te krijgen. Bij SEA adverteer je met zoekwoorden en betaal je voor elke bezoeker die op jouw advertentie klikt.

Bij duurt het langer voordat je resultaat ziet, dit kan soms wel 6 maanden tot één jaar duren, als je eenmaal resultaat hebt valt dit niet zomaar meer weg als je met SEO stopt.

Bij SEA heb je heel snel resultaat, maar de kosten hierin kunnen erg oplopen. Als je met SEA stopt verdwijnt ook meteen jouw positie.

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist is iemand die er voor zorgt dat jouw website/ webshop hoger in de zoekmachines terecht komt waardoor het organisch verkeer stijgt en je meer relevante bezoekers naar je site haalt.

SEO of SEA, wat moet ik kiezen?

Wil je snel resultaat dan zal SEA een betere optie, het is erg afhankelijk van het bedrijf welke optie beter is. Soms is een combinatie van de 2 de beste oplossing en soms zal een bedrijf niet geschikt zijn voor SEO. Benieuwd wat bij jou het beste past? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hoe kies je de juiste specialist?

Zoveel aanbieders, hoe weet je dan dat je een goede keuze maakt? Voor SEO zijn er geen kwaliteitskeurmerken of certificaten waaraan een seo specialist moet voldoen. Eigenlijk kan iedereen op een dag besluiten zichzelf een seo specialist te noemen en een seo bureau op te zetten.

Onze tip, luister naar je gevoel. Voelt de site goed, kijk naar de teksten, waar heb je de site gevonden, op pagina 1 of pagina 3? Lees de reviews, niet alleen op de site maar ook op google zelf. Geen enkel seo bureau kan jou beloven binnen 2 maanden boven al jouw concurrenten te staan en voorbij een Bol.com of H&M, onze tip: Belooft een seo specialist jou de hele wereld, dan is er vaak iets niet helemaal pluis.

Zit ik vast aan een contract?

Wij hebben geen contracten van een bepaalde duur voor SEO, wil je onze samenwerking graag stopzetten dan ben je daar natuurlijk vrij in. Wij hanteren slechts één maand opzeg termijn. 

Hulp nodig maar geen idee waarmee precies? Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek in.

Neem contact op!