Futuristic Marketing en analytics

Diensten

Futuristic marketing & analytics biedt verschillende online marketing diensten aan met als doel jouw bedrijf zo zichtbaar mogelijk te maken.

Als online marketing bureau in Rotterdam, bieden wij natuurlijk online marketing diensten aan. Maar dat is een erg breed begrip. Kort gezegd, bieden wij diensten aan die ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt.
Heb je zelf geen idee welke dienst jij nodig hebt om online te groeien? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en wij kijken graag mee!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Doormiddel van SEO helpen wij bedrijven met het verhogen van hun online zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachines. Op deze manier zullen (potentiële) klanten u veel sneller opmerken en zult u sneller worden gevonden dan uw concurrenten in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. 

Door zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan een SEO bureau bespaar je tijd en ben je snel online vindbaar voor potentiele klanten.

Wat doen wij precies?

Om te beginnen voeren wij voor een SEO audit uit voor de website. Deze laat de huidige SEO score zien, hierbij wordt er gekeken naar de on-site en de off-site SEO. De scan geeft een overzichtelijk beeld van de pijnpunten van de SEO van de website, waarin er verbetering nodig is en op welke zoekwoorden de website wordt gevonden. Daarnaast wordt er gekeken naar de gegevens van Google Analytics om de bezoekers te analyseren en extra inzicht te krijgen.

Aan de hand daarvan gaan wij uw SEO verbeteren, dit gebeurt aan de achterkant van uw website. Wij leveren hierop een advies en gaan graag voor u aan de slag. Wij stellen een plan op om er voor te zorgen dat jouw site beter online vindbaar wordt.

Dit doen wij in de vorm van abonnementen of aan de hand van het budget wat jij hebt.

Wilt u meer weten over de scan en de abonnementen ? Klik dan HIER

Gratis Groeisessie

SEO,SEA, leadgeneration, emailmarketing en nog veel meer termen die veel bedrijven terug laten komen in hun marketing strategie, maar wat kan het nou precies voor jou betekenen? Welke toegevoegde waarde heeft het specifiek voor jouw bedrijf en jouw diensten/product.

Dat is precies wat wij presenteren in een groeisessie. 

Wat doen wij precies?

Na een marketing groeisessie wordt onderandere duidelijk:

– Waar jouw kansen liggen o.b.v jouw gekozen zoekwoorden
– Welke online marketing instrumenten hiervoor nodig zijn
– Wat het verwachte resultaat is, berekend met onze eigen unieke potentie calculator
– Hoe wij hier eventueel een rol in zouden kunnen betekenen

En nog veel meer!

En het beste hiervan ? Het is volledig GRATIS en VRIJBLIJVEND

Zoekmachine adverteren uitbesteden (SEA)

Wanneer jouw potentiële klant zoekt naar jouw product of dienst in de zoekmachines, wil je
natuurlijk bovenaan staan. Zoekmachine advertenties zorgen ervoor dat jouw website niet alleen bovenaan staat maar dat de potentiële klant ook meteen op jouw landingspagina terecht komt.

Verhoog jouw zichtbaarheid en omzet op een snelle manier doormiddel van Google ADS.

Wat doen wij precies?

Met behulp van Google Advertising zorgen wij ervoor dat jouw website op relevante zoekwoorden op de eerste plek zal staan geadverteerd. Op deze manier kan jouw potentiele klant de website veel sneller opmerken en sta je boven jouw concurrenten.

Dit doen we doormiddel van een uitgebreide zoekwoorden analyse om zo de advertentie te richten op een optimaal resultaat.

De advertenties worden constant gemonitord om te analyseren of het resultaat nog kan worden geoptimaliseerd om zo de meeste website bezoekers, omzet verhoging en naamsbekendheid te behalen.

 Wilt u meer weten over de dienst en de abonnementen ? Klik dan HIER 

Google Integraties

Google heeft veel verschillende hulpmiddelen die een speciek inzicht biedt in de webste bezoekers en de online vindbaarheid van jouw website. Denk aan Google analytics, search console en Google tag manager.

Ondanks dat deze hulpmiddelen erg handig zijn gebruikt lang niet elke ondernemer ze. De grootste reden is dat deze hulpmiddelen ontzettend lastig in te stellen en af te lezen zijn.

Wat doen wij precies?

Wist je dat je met de informatie van Google analytics en Google search console juist heel goed kan inspelen op jouw website bezoekers en hoe zij zich gedragen op jouw website, maar dat niet iedereen deze gegeven informatie kan aflezen? Doormiddel van Google Analytics kunnen wij informatie geven over jouw website bezoekers zoals de leeftijd, geslacht, affiniteiten die de zij hebben, welke pagina zij interessant vinden en welke zij niks vinden en of zij nieuwe bezoekers of terug kerende bezoekers zijn. Er wordt er informatie gegeven waarmee een ondernemer kan inspelen op zijn website bezoekers en welke ondernemer wilt dat nou niet.

En dat is niet alles, met Google tag manager (GTM) heb je geen webdeveloper nodig om codes toe te voegen aan jouw site. Door alle extra codes om te meten te implementeren met Google Tag manager voorkom je dat jouw website langzaam wordt.

Met Google Analytics, Google Search Console en GTM kun je nog zoveel meer.

 Wilt u meer weten over de dienst? Klik dan HIER

Waarom Futuristic Marketing en analytics als online marketing agency kiezen?

Wij zorgen altijd dat het optimale resultaat wordt behaald. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk, wij houden jou als klant maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen binnen in het project wat we voor jouw website/webshop draaien.
Wij zien online marketing als een samenwerking en nemen altijd besluiten in overleg.

Elk bedrijf en elke branche is anders, wij hanteren nooit voor iedereen dezelfde strategie. Bij jouw aanvraag wordt er een op maat gemaakte strategie gemaakt die ervoor zorgt dat we voor jouw business het beste resultaat behalen.

Meest gestelde vragen

Nemen jullie alle projecten aan?

Het komt wel is voor dat er een aanvraag komt vanuit een branche waarin ik al werkzaam ben. Zijn jij en mijn huidige klant conurrenten van elkaar dan kan ik jouw project natuurlijk niet aannemen. 

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO is een kosteloze manier om een goede positie te krijgen. Bij SEA adverteer je met zoekwoorden en betaal je voor elke bezoeker die op jouw advertentie klikt.

Bij duurt het langer voordat je resultaat ziet, dit kan soms wel 6 maanden tot één jaar duren, als je eenmaal resultaat hebt valt dit niet zomaar meer weg als je met SEO stopt.

Bij SEA heb je heel snel resultaat, maar de kosten hierin kunnen erg oplopen. Als je met SEA stopt verdwijnt ook meteen jouw positie.

SEO of SEA, wat moet ik kiezen?

Wil je snel resultaat dan zal SEA een betere optie, het is erg afhankelijk van het bedrijf welke optie beter is. Soms is een combinatie van de 2 de beste oplossing en soms zal een bedrijf niet geschikt zijn voor SEO. Benieuwd wat bij jou het beste past? Neem dan vrijblijvend contact op.

Welke dienst past het best bij mij?

Welke dienst het beste bij jouw bedrijf ligt geheel aan wat jouw wensen zijn en wat voor soort website je hebt.

Voor webshops is Google advertising gemakkelijker en sneller qua omzetverhoging.

Voor een website met een kleiner budget is juist SEO weer een goede optie, hierbij groei je op langere termijn, creeer je meer naamsbekendheid en zul je veel bezoekers/ leads binnenhalen.

Voor een webshop met een budget kan adverteren juist een goede optie zijn, hiermee is het de bedoeling dat je natuurlijk zo snel en zo veel mogelijk bezoekers trekt die geintereseerd zijn in jouw product.

Elke website/webshop is anders. Adverteren is niet alleen voor webshops en SEO is niet alleen voor websites. Voor het beste advies welke dienst bij jou past kun je vrijblijvend contact opnemen en wij zullen kosteloos analyseren wat voor jou de beste optie is.

Hulp nodig maar geen idee waarmee precies? Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek in.

Neem contact op!