Futuristic Marketing en analytics

Google ads specialist

Ontdek de kracht van Google Advertising voor jouw bedrijf.
Snel boven jouw concurrentie staan , dat kan met een google ads specialist

Google ads specialist

Als je op zoek bent naar een Google Ads specialist, dan ben je bij Futuristic Marketing & Analytics aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren professional die zich specialiseren in het optimaliseren van Google Ads campagnes. Met onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat jouw advertenties beter worden weergegeven in de zoekresultaten van Google en dat je meer conversies kunt behalen.

Waarom zou je een Google ads specialist inhuren?

Als je als bedrijf wilt groeien en meer potentiële klanten wilt bereiken, dan is het inhuren van een Google Ads specialist een slimme zet. Google Ads is een van de meest effectieve manieren om online te adverteren, en met de hulp van een specialist kun je ervoor zorgen dat je advertenties worden weergegeven aan de juiste doelgroep en dat je meer leads en conversies genereert.

Een Google Ads specialist kan je helpen om het meeste uit je campagnes te halen. Ze kunnen je adviseren over de beste strategieën en technieken om je advertenties te optimaliseren en je conversieratio te verhogen. Ze kunnen ook de prestaties van je campagne volgen en analyseren, zodat je altijd op de hoogte bent van de resultaten en waar je verbeteringen kunt aanbrengen.

Waar moet je op letten bij het inhuren van een Google Ads specialist?

Als je op zoek bent naar een goede specialist, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste specialist te vinden:

  • Ervaring: zoek naar een specialist met ervaring in jouw branche en met vergelijkbare campagnes.

  • Referenties: Bekijk de referenties en case studies van eerdere campagnes die ze hebben uitgevoerd.

  • Certificering: controleer of de specialist gecertificeerd is door Google als Ads-specialist.

  • Communicatie: zorg ervoor dat je een specialist kiest die open en duidelijk communiceert en die bereid is om je vragen te beantwoorden.

  • Prijs: vergelijk de tarieven van verschillende specialisten en kies een specialist die past binnen je budget.

 

Google ads specialist

Waarom Futuristic Marketing & Analytics als jouw google ads specialist kiezen?

Ervaren en deskundig advies

Wij hebben de uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Google Ads. Dit betekent dat we in staat zijn om jouw campagne op een deskundige en effectieve manier op te zetten, te beheren en te optimaliseren. We begrijpen hoe de verschillende targetingopties werken en hoe we deze het beste kunnen gebruiken om jouw doelgroep te bereiken. Ook zullen wij de juiste zoekwoorden selecteren en de juiste advertentieteksten kunnen schrijven om ervoor te zorgen dat jouw advertenties opvallen en leiden tot meer leads en conversies.

Bespaar tijd en geld

Het opzetten en beheren van een succesvolle Google Ads-campagne kan veel tijd en moeite kosten, vooral als je niet bekend bent met het platform. Het inschakelen van een Google Ads specialist kan je veel tijd besparen en je helpen om je budget optimaal te benutten. Wij hebben de kennis om de verschillende campagnes het beste te optimaliseren en zorgen ervoor om jouw budget efficiënter in te zetten en op ten duur te kunnen verlagen voor dezelfde aantal conversies die je gewent bent. Hierdoor krijg je dus meer voor je geld. 

Beter resultaat

Een Google Ads specialist heeft als doel om het beste resultaat te behalen voor jouw bedrijf. Dit betekent dat we voortdurend de prestaties van jouw campagne analyseren en deze aanpassen op basis van de resultaten. Door regelmatig te testen en te optimaliseren, zorgen wij ervoor dat jouw advertenties beter presteren en meer leads en conversies genereren.

Verbeterde ROI

Wij zijn constant bezig met het verbeteren van de ROI te verbeteren door ervoor te zorgen dat jouw advertenties alleen worden weergegeven aan mensen die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. Door het gebruik van de juiste targetingopties en zoekwoorden, zorgen wij ervoor dat jouw advertenties worden weergegeven aan mensen die al op zoek zijn naar producten of diensten zoals die van jou. 

Up-to-date

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google Ads. Wij als specialist zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en passen dit natuurlijk toe bij de campagnes van onze klanten. 

Nog niet zo lang geleden ben ik via een tevreden klant van Kayleigh ook bij haar terecht gekomen.
Als kleine zelfstandig ondernemer maakte ik behoorlijke kosten voor Google en hoewel ik altijd mijn werk had, had ik altijd het idee dat ik langer vol kon zitten.
Nu, een maand of twee verder, merk ik al verschil! Kayleigh heeft de kosten van Google al kunnen verminderen. En ik merk dat ik veel meer aanvragen krijg.

Kayleigh behandelt je netjes en professioneel en is zeker te adviseren!

Rogier Oldenburger

Honden gedragsdeskundige, Create Balance

Verschillende soorten advertenties die wij opzetten:

Zoek netwerk

Tekst advertenties in de zoekresultaten waarmee wij mensen kunnen bereiken terwijl zij op google zoeken naar de diensten of producten die jij aanbiedt.

* Geschikt voor extra verkopen, lead of websiteverkeer te verhogen

Display

Jouw doelgroep aantrekken met visuele advertenties die zij te zien krijgen tijdens het surfen door miljoenen websites, apps en andere google sites zoals youtube.

*Creëert bekendheid met visuele beelden

Shopping

Deze advertenties worden weergeven met product foto en prijs in de zoekresultaten en op het tabblad Google shopping.

*Kom naast de producten jouw concurrentie boven aan alle zoekopdrachten.

Video

Video advertenties worden weergeven op youtube en andere sites. Het wordt vaak gebruikt om merkbekendheid te vergroten

*Creëert merkbekendheid, top of mind positie.

App

Heb jij een app ontwikkeld? Met app advertenties werf je nieuwe klanten voor jouw app of stimuleer meer verkopen in jouw app. Hierbij is er maar 1 camapgne nodig, jouw advertenties worden weergeven op meerdere kanalen, denk aan google zoeken, display netwerk, google play, discover en nog miljoenen andere sites.

*Stimuleert app installaties, bestaande gebruikers tot aankopen in de app en Pre-registratie

Lokaal

Heb jij een fysieke winkel en wil je meer winkelbezoekers krijgen, dan kies je voor lokale advertenties. Hiermee kun je onder andere de voorraad promoten, evenementen in de winkel bekendmaken en de locatie en openingstijden duidelijk maken aan de klant.

*Meer fysieke winkelaankopen, kom in beeld bij een zoekende klant.

Meest gestelde vragen

Wat levert SEA mij op?

Doormiddel van het adverteren via de zoekmachines zul je in een korte tijd een hogere positie krijgen, boven jouw concurrentie. Het aantal bezoekers zal stijgen aan de hand van jouw budget en de conversies zullen toenemen.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Bij SEA heb je heel snel resultaat, dit gebeurt aan tegen betaling. Het grootste voordeel van SEA is dat er geen maanden overheen gaan voordat jouw product online vindbaar is en je erg goed kan richten op een bepaalde doelgroep in tegenstelling tot SEO. In het begin kan het zijn dat de advertenties jou meer kosten dan dat het je oplevert, na wat meten en sturen zal dit juist omdraaien en zul je voor een aantal cent per bezoeker een conversie binnenhalen.

SEO is daarin tegen een kosteloze manier om een goede positie te krijgen. Bij SEA adverteer je met zoekwoorden en betaal je voor elke bezoeker die op jouw advertentie klikt. Bij SEO zijn jouw bezoekers “gratis” een conversie zal jou dus meer opleveren dan dat het je kost.

Bij SEO duurt het langer voordat je resultaat ziet, dit kan soms wel 6 maanden tot één jaar duren, als je eenmaal resultaat hebt valt dit niet zomaar meer weg als je met SEO stopt.

Wat is een SEA specialist?

Een SEA specialist is iemand die er voor zorgt dat jouw advertenties op de juiste naier in de zoekmachine wordt weergeven, op een manier dat het de meeste conversies binnenhaalt en dat het bij jouw doelgroep terecht komt. 

Een SEA specialist zal het zoekmachine adverteren van jou uit handen nemen – en zal de advertenties intensief monitoren en optimaliseren gebasseerd op de data die er wordt weergeven.

SEA of SEO wat moet ik kiezen?

Wil je snel resultaat dan zal SEA een betere optie, het is erg afhankelijk van het bedrijf welke optie beter is. Soms is een combinatie van de 2 de beste oplossing en soms zal een bedrijf niet geschikt zijn voor SEO. Benieuwd wat bij jou het beste past? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hoe kies je de juiste specialist?

Zoveel aanbieders, hoe weet je dan dat je een goede keuze maakt? Voor SEO zijn er geen kwaliteitskeurmerken of certificaten waaraan een seo specialist moet voldoen. Eigenlijk kan iedereen op een dag besluiten zichzelf een seo specialist te noemen en een seo bureau op te zetten.

Onze tip, luister naar je gevoel. Voelt de site goed, kijk naar de teksten, waar heb je de site gevonden, op pagina 1 of pagina 3? Lees de reviews, niet alleen op de site maar ook op google zelf. Geen enkel seo bureau kan jou beloven binnen 2 maanden boven al jouw concurrenten te staan en voorbij een Bol.com of H&M, onze tip: Belooft een seo specialist jou de hele wereld, dan is er vaak iets niet helemaal pluis.

Zit ik vast aan een contract?

Wij hanteren bij onze SEA pakketten een minimale afname van 3 maanden, dit omdat het optimaliseren van de advertenties en de perfecte advertenties en de conversies na ongeveer 3 maanden worden gerealiseerd.

Dit heeft te maken met de verwerkingstijd die google ook heeft.

Na de 3 maanden ben je natuurlijk vrij om op elk moment de samenwerking stop te zetten. Aangezien wij achteraf factureren, betaal je na opzeggen alleen nog voor de werkzaamheden van die maand.

Hulp nodig maar geen idee waarmee precies? Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek in.

Neem contact op!